Frigarui din piept de pui

de Dnelutza in Pui, 19 Feb 2010 | 3888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii piept de pui
  • 6 feliute de sunca presata
  • un buchetel patrunjel
  • 6-7 frunze de busuioc
  • un catel de usturoi
  • cca 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui:

Intii si intii punem trei betisoare pentru frigarui in apa rece. Apoi luam cite o bucata de piept de pui, o asezam pe hirtie de copt sau pelicula transparenta, acoperim si batem usurel cu ciocanul pentru snitele, ca sa obtinem feliutele destul de transparente...



Separat taiem cit mai marunt patrunjelul, busuiocul, usturoiul (curatat), le punem intr-un castronel, adaugam un pic de sare, piper macinat si o lingura de ulei. Amestecam bine ingredientele cu care vom aromatiza feliile de piept de pui, ungem bine piepturile, adaugam deasupra feliutele de sunca presata, pe care eu le-am batut un pic cu ciocanul, (putem inlocui sunca cu feliute subtirele de kaiser).


Acum rulam cit de strins putem feliile de piept, vom obtine rulade micute, pe care le taiem cam de trei centimentri, apoi cu partea cu umplutura in partea de sus/jos, bagam betisoarele pentru frigarui in bucatelele rulate, iar cu pensonul muiat in ulei, ungem frigaruile pe toate partile. Le asezam pe gratarul infierbintat bine si invirtim pe toate partile, pina carnea va fi prajita pe gustul nostru.


Servim frigaruile calde, ca felul doi.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Dnelutza 1

20.02.2010, 19:45

Multumesc Nana, eu le-am rontait inainte de post...

ionix 1

22.02.2010, 18:46

vaaaaaai, ador frigaruile... superbe

Dnelutza 1

24.02.2010, 10:13

Multumesc, Ionix ! Sint delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu