Frigarui din piept de pui

de Dnelutza in Pui, 19 Feb 2010 | 3784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii piept de pui
  • 6 feliute de sunca presata
  • un buchetel patrunjel
  • 6-7 frunze de busuioc
  • un catel de usturoi
  • cca 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui:

Intii si intii punem trei betisoare pentru frigarui in apa rece. Apoi luam cite o bucata de piept de pui, o asezam pe hirtie de copt sau pelicula transparenta, acoperim si batem usurel cu ciocanul pentru snitele, ca sa obtinem feliutele destul de transparente...

Separat taiem cit mai marunt patrunjelul, busuiocul, usturoiul (curatat), le punem intr-un castronel, adaugam un pic de sare, piper macinat si o lingura de ulei. Amestecam bine ingredientele cu care vom aromatiza feliile de piept de pui, ungem bine piepturile, adaugam deasupra feliutele de sunca presata, pe care eu le-am batut un pic cu ciocanul,  (putem inlocui sunca cu feliute subtirele de kaiser).

Acum rulam cit de strins putem feliile de piept, vom obtine rulade micute, pe care le taiem cam de trei centimentri, apoi cu partea cu umplutura in partea de sus/jos, bagam betisoarele pentru frigarui in bucatelele rulate, iar cu pensonul muiat in ulei, ungem frigaruile pe toate partile. Le asezam pe gratarul infierbintat bine si invirtim pe toate partile, pina carnea va fi prajita pe gustul nostru.

Servim frigaruile calde, ca felul doi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Dnelutza 1

20.02.2010, 19:45

Multumesc Nana, eu le-am rontait inainte de post...

ionix 1

22.02.2010, 18:46

vaaaaaai, ador frigaruile... superbe

Dnelutza 1

24.02.2010, 10:13

Multumesc, Ionix ! Sint delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!