Frigarui mixte

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2014 | 1755 vizualizari

 

Cand doriti sa faceti frigarui de pui sau de porc sau mixte sa puneti bucatile de carne la marinat cateva ore, vor iesi mult mai gustoase. Eu nu am avut cand sa le mai pun

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • carne de porc
  • rosii cherry
  • ceapa rosie
  • ardei kapia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui mixte:

Pieptul de pui se curata de pielite, se taie bucati potrivite (nu foarte mici), la fel si carnea de porc.


Ceapa si ardeiul se taie in bucati mari iar rosiile cherry se lasa intregi.


Se pune pe rand pe betele de frigarui, ardei kapia, piept de pui, ceapa rosie, carne de porc, rosii cherry, iar ingredientele se repeta, se pun in ordinea dorita.


Se pun frigaruile pe gratarul incins, uns cu slanina.


Se servesc cu cartofi prajiti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui mixte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

02.03.2014, 07:34

mihaelar63 1

04.03.2014, 03:17

Bineinteles ca-mi plac

simonacallas 1

10.03.2014, 19:34

Foarte bun, eu iubesc frigaruile

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc