Placinta cu carne, morcovi si spanac

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2011 | 3664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac congelat
  • 2 morcovi mari
  • 750 gr carne tocata
  • 200 gr pasta de rosii
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ierburi italiene
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne, morcovi si spanac:

Ceapa se caleste in 1lingura de ulei, apoi adaugam carnea tocata, pasta de rosii si condimentele si lasam pana scade putin. Spanacul se stoarce bine pentru a elimina apa apoi se amesteca cu 4 linguri de faina. Morcovii se curata si se rad pe razatoarea mare apoi se calesc in 1 lingura de ulei. Impartim spanacul si separat carnea in 2 jumatati. Pregatim o tava pe care o ungem bine cu ulei, punem jumatate din spanac,  presaram cascaval ras si 2 linguri de faina. Urmatorul strat este reprezentat din jumatate din compozitia de carne. Urmeaza un strat de morcovi peste care presaram 2 linguri de faina. Urmeaza al doilea strat de carne si la sfarsit punem restul din spanac. Deasupra presaram cascaval ras si dam la cuptor la 170 grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute. Cand am scos placinta din cuptor am incercat sa tai ofelie, dar fiind foarte moale inca s-a deformat putin. Restul placintii l-am taiat patrate mai maricele dupa ce s-a mai racit putin si si-a mentinut forma foarte bine.

TIPS-URI

1

Este destul de consistenta si poate fi servita ca fel principal sau se poate taia cubulete si poate fi servita ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne, morcovi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Daoud Pasha"- Chiftelute la cuptor cu sos de rosii