Placinta cu carne, morcovi si spanac

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2011 | 2035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac congelat
  • 2 morcovi mari
  • 750 gr carne tocata
  • 200 gr pasta de rosii
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ierburi italiene
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne, morcovi si spanac:

Ceapa se caleste in 1lingura de ulei, apoi adaugam carnea tocata, pasta de rosii si condimentele si lasam pana scade putin. Spanacul se stoarce bine pentru a elimina apa apoi se amesteca cu 4 linguri de faina. Morcovii se curata si se rad pe razatoarea mare apoi se calesc in 1 lingura de ulei. Impartim spanacul si separat carnea in 2 jumatati. Pregatim o tava pe care o ungem bine cu ulei, punem jumatate din spanac, presaram cascaval ras si 2 linguri de faina. Urmatorul strat este reprezentat din jumatate din compozitia de carne. Urmeaza un strat de morcovi peste care presaram 2 linguri de faina. Urmeaza al doilea strat de carne si la sfarsit punem restul din spanac. Deasupra presaram cascaval ras si dam la cuptor la 170 grade Celsius pentru aproximativ 40 de minute. Cand am scos placinta din cuptor am incercat sa tai ofelie, dar fiind foarte moale inca s-a deformat putin. Restul placintii l-am taiat patrate mai maricele dupa ce s-a mai racit putin si si-a mentinut forma foarte bine.

 

TIPS-URI

1

Este destul de consistenta si poate fi servita ca fel principal sau se poate taia cubulete si poate fi servita ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne, morcovi si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

10.04.2011, 21:49

Ce prezentare frumoasa...felicitari

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:19

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:37

arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pelimeni sau coltunasi cu carne