Friptura cu sos de cirese si piure cu telina

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2012 | 3492 vizualizari

 

INGREDIENTE

Friptura:

  • 400 gr ceafa de porc cu os
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri de ulei extravirgin
  • 1 lingurita condimente
  • 5 arome
  • sare

Sos:

  • 2 linguri dulceata de cirese
  • 1 cescuta sampanie

Piure:

  • 5 cartofi
  • 1 bucatica de telina
  • un cubulet de unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu sos de cirese si piure cu telina:

Sucul proaspat stors de la jumatate de lamaie l-am amestecat cu 2 linguri de ulei si 1 lingurita condimente 5 arome. Ceafa de porc feliata am acoperit-o cu amestecul de condimente si am lasat la rece aproximativ 3 ore. Dupa 3 ore am asezat bucatile de carne intr-o tava si le-am introdus in cuptorul setat la 200 grade Celsius. Am lasat carnea sa se rumeneasca. Eu am folosit dulceat de cirese facuta de mine cu fructoza si putina scortisoara. Intr-o forma ceramica micuta am amestecat dulceata si sampania si am introdus in cuptor la 200 grade Celsius. Pana cand s-a rumenit carnea, sosul a scazut suficient. Pentru piure am fiert cartofii si telina in apa cu sare. Cand au fost fierte legumele, am scurs apa apropae in intregime, am adaugat putin unt si am pasat pana cand am obtinut un piure consistent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos de cirese si piure cu telina" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

epurasha2bb 1

13.02.2012, 21:25

arata senzational si imi place si ideea !

alldaycooking 1

13.02.2012, 21:35

Multumesc frumos!

Panacris 1

31.05.2015, 16:10

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan