Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2015 | 3235 vizualizari

 

Am avut o bucata de vitel insuficienta pentru toti asa ca am completat cu o bucata piept de porc .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vitel
  • 500 gr piept de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri otet zmeura -http://www.bucataras.ro/retete/otet-de-zmeura-65973.html
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • 1 cana apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi:

Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza  si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa .

Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu mustar . Se condimenteaza cu cimbru , maghiran , sare , chili . Se ruleaza si se fixeaza rulada cu ajutorul snurului de silicon .

Se pune ruloul de vitel in tava , langa el se aseaza si bucata de piept de porc sarata si condimentata .

Ceapa rosie se curata se toaca si se presara peste friptura .

Bucatile de carne se stropesc cu otet de zmeura .Se presara peste toata compozitia cu boia de ardei , se stropeste cu ulei .

Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptor o ora .

Dupa o ora scoateti folia si lasati inca 15 minute ca friptura sa se rumeneasca .

Serviti friptura decorcata ardei iute si patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

elucubratiiculinare 1

28.01.2015, 10:22

ce culori minunate are

Panacris 1

28.01.2015, 10:38

Rocsi 1

28.01.2015, 19:51

Wawww, de viata mea nebunie ai facut aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor