Friptura de cocos cu angeli cherry

de Dea_Dea in Pui, 27 Mar 2013 | 1200 vizualizari

 

O friptura gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos
  • 3 litri apa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 6 catei de usturoi
  • 50 ml angeli cherry
  • 1 lingura miere
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de cocos cu angeli cherry:

Se spala bine cocosul, se transeaza, se da pielea jos si se pune la fiert in apa, cam 1 ora. Apoi se scoate si se pune intr-o tava, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoiul taiat bucati. Se pune Angeli si un polonic de zeama (in care a fiert), se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptorul preincalzit (foc mediu), cam 30 minute, se intoarce pe cealalta parte, se pune folia inapoi, iar dupa inca 30 minute se unge cu miere si se mai lasa 10-15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de cocos cu angeli cherry" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dea_Dea 1

27.03.2013, 14:13

Simona

Bucataras Monica 1

27.03.2013, 14:59

ia uite , au trecut si altii la taiat de cocosi

Dea_Dea 1

27.03.2013, 18:30

Monica ce sa facem ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti