Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cuccina

de dicarmencitta1957 in Curcan, 21 Feb 2010 | 7158 vizualizari

 

by dicarmencitta1957

 

INGREDIENTE

  • 5 medalion de curcan(copan dezosat).
  • 200 gr paste Arnos,frunzulite(paste cu oua)
  • 1 cutie Gran Cucina(sos special pentru paste,spaghete)
  • 1 galbenus de ou
  • 50 ml vin alb
  • sare,
  • piper proaspat macinat
  • un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult)puteti folosi ce condimente va plac mai mult
  • knorr delikat cu pui 
  • usturoi.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cuccina:

Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara sare.Cand apa da in clocot,turnam pastele si adaugam si un cub de unt.Le fierbem conform cu indicatiile de pe plic,cel mult 5 minute dupa care asezam capacul peste oala si le mai lasam cateva minute.Separat facem sosul:punem intr-o tigaie toata cutia de Gran Cucina,adaugam vinul,sare,putin piper proaspat macinat,un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult),la urma adaugam si galbenusul si amestecam incontinuu.Mentionez ca acest sos nu se lasa pe foc sa fiarba,se face foarte rapid(in cel mult 3 minute este gata).Asezam in farfurie pastele si medalionul de curcan si adaugam sos din abundenta,cine doreste poate sa-si puna si ketchup.Punem pe marginea farfuriei cateva frunzulite de menta pentru decor.Se poate folosi si knorr delikat cu pui si usturoi,care au un gust minunat.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cuccina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

22.07.2013, 12:10

bun

babi5 1

13.12.2014, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut