Friptura de ied la cuptor

de farfuriavesela in Oaie, 3 Iun 2014 | 2700 vizualizari

 

Pregatita la cuptor cu mirodenii, dupa ce a fost lasata de seara pana dimineata in arome, friptura de ied poate fi un pranz de week-end sanatos, insotita de o farfurie generoasa de salata

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de ied
  • sare
  • piper
  • mirodenii - usturoi, cimbru, busuioc
  • o cana de apa (sau putin vin)
  • ulei optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ied la cuptor:

Pulpa de ied se pune intr-un vas cu apa si putin otet, apoi acesta apa se arunca. Acum carnea spalata, putin ulei - optional, apa si mirodeniile preferate, se lasa de seara pana dimineata la frigider.


Incalzim cuptorul la 200 de grade Celsius


Acoperim tava unde se afla pulpa de ied cu folie de aluminiu


Dam la cuptor pentru 30-40 min


Indepartam folia de aluminiu


Mai lasam la cuptor 20-30 de minute, intorcand pulpa de pe o parte pe alta pana se rumenste frumos


Daca scade sosul din tava mai adaugam putina apa sau vin

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

04.06.2014, 09:02

JulyCris 1

04.06.2014, 17:16

Mmmmm...ce bunatate!

Rocsi 1

04.06.2014, 19:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ied la cuptor