Ied la cuptor

de dantes in Oaie, 18 Apr 2017 | 3845 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ied (circa 5-6 Kg)
  • 5 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia afumata
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ied la cuptor:

Spalam bine carnea de ied, o transam, o impanam cu usturoiul taiat in doua. Condimentam cu sare, piper, cimbru, boia afumata dupa gust si masam putin, sa intre aromele in carne.Taiem subtire usturoiul verde si frunzele de patrunjel si le presaram peste carne. Asezam carnea in tava si adaugam un pahar de vin alb, unul de apa si o acoperim cu o folie de aluminiu.        

 Introducem tava la cuptor si dupa 30 minute, o intoarcem si o acoperim iar, cu folia de aluminiu. Dupa inca 30 de minute, dam jos folia si o lasam la cuptor inca o ora, ungand din cand in cand, cu lichidul din tava. Cand este rumenita bine, o scoatem din tava si o servim alaturi de cartofi natur si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de ied la cuptor