Ied la cuptor

de dantes in Oaie, 18 Apr 2017 | 5391 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ied (circa 5-6 Kg)
  • 5 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia afumata
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ied la cuptor:

Spalam bine carnea de ied, o transam, o impanam cu usturoiul taiat in doua. Condimentam cu sare, piper, cimbru, boia afumata dupa gust si masam putin, sa intre aromele in carne.Taiem subtire usturoiul verde si frunzele de patrunjel si le presaram peste carne. Asezam carnea in tava si adaugam un pahar de vin alb, unul de apa si o acoperim cu o folie de aluminiu.        

 Introducem tava la cuptor si dupa 30 minute, o intoarcem si o acoperim iar, cu folia de aluminiu. Dupa inca 30 de minute, dam jos folia si o lasam la cuptor inca o ora, ungand din cand in cand, cu lichidul din tava. Cand este rumenita bine, o scoatem din tava si o servim alaturi de cartofi natur si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară

pe 21.06 la 16:31

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

pe 21.06 la 15:41

Tarta cu ciocolata, visine si cirese - Un desert delicios cu fructe

de laura_n 7

pe 21.06 la 14:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de ied la cuptor