Pachetele cu drob de miel

de MotanLaOale in Oaie, 27 Apr 2015 | 2481 vizualizari

 

Si anul acesta am pus in practica o alta idee. Tare frumoase au iesit si bune bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de miel
  • 2 cepe
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 oua
  • 50ml ulei
  • 12 foi placinta
  • piper
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu drob de miel:

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere.


Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de spuma.


Se pun la fiert din nou in oala curata cu apa curata si sare o ora, o ora jumatate.


Cand sunt fierte se scot intr-o strecuratoare la scurs si racit.


Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei si se pune la racit.


Organele racite se taie cubulete cat mai mici si se pun intr-un castron.


Se adauga ceapa si verdeata taiata marint si se amesteca.


Se adauga ouale, sare, piper si se amesteca bine.


Se pune in frigider pentru 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele.


Se intinde o foaie de placinta si se unge cu o pensula cu ulei.


Se pun 3 linguri de amestec in margine, se ruleaza jumatate, se indoaie marginile si se ruleaza pana la capat.


Se intinde alta foaie si se unge cu ulei.


Se pune intr-o margine sulul facut anterior si dupa aceeasi metoda se ruleaza.


Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se fac toate cele 6 rulouri si se pun in tava.


Deoarece am facut mai multa compozitie, ce a ramas am pus-o intr-o forma unsa cu unt.


Se ung rulourile deasupra cu ulei si se introduc in cuptor pentru 10-15 minute.


Se scot din cuptor, se ung cu galbenus de ou, se presara putin oregano si se reintroduc in cuptor pentru 30-35 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata si se lasa la racit.


Cea din forma am uns cu ou deasupra si am introdus-o in cuptor 40 minute.


Cand este frumos rumenita se scoate din cuptor si se lasa la racit.


Se serveste deobicei cu mustar sau ceapa si usturoi verde.



Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ksenya 1

28.04.2015, 18:44

Si astea arata bine,pe alea cu mere le-am testat deja

Lau 1

28.04.2015, 19:47

MotanLaOale 1

28.04.2015, 19:48

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi