Carne de oaie cu humus

de aziz in Oaie, 18 Noi 2010 | 3533 vizualizari

 

o mincare ce poate fi facuta cu carne de vita nu doar oaie

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de oaie sau vita
  • 500gr naut boabe
  • o capatina si jumatate usturoi
  • o lingura paprika dulce (marocana)
  • o lingura camun
  • o lingurita sare
  • o lingura paprika iute
  • o lingura curcum
  • o lingura supa instant
  • 1/4 pahar ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de oaie cu humus:

se pun toate ingredientele si carnea in oala minune; se umple oala cu apa si se lasa la fiert 1h30 min;poate fi servita simpla sau cu orez ori cus cus;la sf poate fi data la cuptor 30 min numai cit sa se rumeneasca carnea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de oaie cu humus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

vanilla 1

19.11.2010, 12:55

buggy 1

10.11.2013, 13:12

pt cine nu stie curcum este sofran praf si camun este chimen macinat. Camunul il gasiti numai in mag. arabesti. Ce este la noi pe piata se numeste chimion. Ca sa stiti este diferenta intre chimen si chimion.

buggy 1

10.11.2013, 13:19

silvia, in tarile arabe cat si in Israel, chiar daca sunt boabe sau pasta se spune humus. Aziz fiind arab, s-a pronuntat corect

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- Humus cu tahini