Friptura de miel

de burdulea56 in Oaie, 18 Apr 2011 | 3684 vizualizari

 

De aceasta data am ales sa pregatesc o fripura foarte simpla din pulpa de miel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel,
  • condimente pt miel(mix cumparat),
  • 6 catei usturoi(3 la impanat, 3 la sfarsitul prepararii),
  • ulei de palmier,
  • patrunjel verde.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Am optat pt o friptura simpla de miel.


Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o, am intepat-o din loc in loc cu cutitul si am impanat-o cu usturoi. Dupa ,,toaletare,, am asezat-o in tava, am ,,pudrat-o,, cu condimente pt friptura de miel, am uns-o cu putin ulei de palmier, am mai adaugat si 1 cana de apa si am dat-o la cuptorul preincalzit, unde am lasat-o cam 1 ora si 30 minute, timp in care am tot umezit-o cu zeama din tava si am intors-o si pe partea cealalta.


Inainte de servire, am adaugat 3 catei de usturoi taiati marunt si cateva frunze de patrunjel tocate marunt. A iesit asa cum se vede, am servit-o cu cartofi natur si salata de castraveti proaspeti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

burdulea56 1

25.04.2011, 22:47

Multumesc tuturor de aprecieri, imi sunteti tare dragi.

adry88 1

20.05.2011, 10:39

Kori 1

24.10.2011, 15:02

vaiii, ce bunaa eeee , mielul e carnea mea preferata... ...desi daca il vad viu, nu mai pot sa-l mananc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta