Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Vedeta Pastelui este mielul in diferite feluri,deci nu puteam sa ratez o friptura de miel delicioasa,chiar daca doar eu mananc ( baietii mei nu),sunt in avantaj.....
Spalam bine carnea de miel, ungem cu 50 ml ulei, apoi o ''imbracam'' in condimente Cosmin.
Taiem niste usturoi verde si punem peste friptura de miel, apoi turnam un pahar cu vin rosu si lasam pana a doua zi, acoperind castronul in care am pregatit carnea cu folie alimentara.
A doua zi asezam in tava carnea, punem 1 pahar cu apa si 50 ml ulei si dam friptura de miel la cuptor pentru cca 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea de pe o parte pe alta sa se rumeneasca.
Cand este aproape gata mai tocam usturoi verde si punem in sosul pe care-l lasa friptura de miel in tava .
1
daca apa a scazut mai adaugam cat sa fie tot timpul si un sos in tava
2
cand intoarcem friptura de miel o stropim cu sosul din tava
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult