Friptura de miel

de Constelatialeu in Oaie, 5 Mai 2013 | 9569 vizualizari

 

Vedeta Pastelui este mielul in diferite feluri,deci nu puteam sa ratez o friptura de miel delicioasa,chiar daca doar eu mananc ( baietii mei nu),sunt in avantaj.....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata miel coaste si pulpa
  • usturoi verde
  • condimente Cosmin
  • sare
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Spalam bine carnea de miel, ungem cu 50 ml ulei, apoi o ''imbracam'' in condimente Cosmin.

Taiem niste usturoi verde si punem peste friptura de miel, apoi turnam un pahar cu vin rosu si lasam pana a doua zi, acoperind castronul in care am pregatit carnea cu folie alimentara.

A doua zi asezam in tava carnea, punem 1 pahar cu apa si 50 ml ulei si dam friptura de miel la cuptor pentru cca 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea de pe o parte pe alta sa se rumeneasca.

Cand este aproape gata mai tocam usturoi verde si punem in sosul pe care-l lasa  friptura de miel in tava .

TIPS-URI

1

daca apa a scazut mai adaugam cat sa fie tot timpul si un sos in tava

2

cand intoarcem friptura de miel  o stropim cu sosul din tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă -  Rețeta perfectă pentru un desert delicios

ieri la 10:35

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava