Friptura de miel

de ramo_cata in Oaie, 5 Apr 2010 | 7948 vizualizari

 

hmm nu prea imi place carnea de miel dar am zis totusi sa nu lipseasca dupa masa pentru PASTI...

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 ardei gras 
  • patrunjel verde,telina verde
  • maghiran,piper,busuioc,sare,cimbru(uscate)
  • 2 cani vin alb
  • 3 linguri de mustar clasic
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Am spalat carnea f bine,am sarat-o,piperat-o si am pus-o intr-o tava de yena...am tocat ceapa ,ardeiul ,patrunjelul si telina.am pus si restul condimentelor.am adaugat vinul si apa cat sa acopere toata carnea...am bagat-o in cuptorul deja incins...cat a stat la cuptor am intors-o cand pe-o parte cand pe alta ca sa se rumeneasca bine pe ambele parti... spre final am adaugat cele 3 linguri de mustar ,pe care le-am amestecat cu putin sos din tava cat sa se omogenizeze si am adaugat peste friptura..sosuletul are un gust ... O BUNATATE pe care o preparam de Pasti!!!!



 

TIPS-URI

1

as fi vrut sa pun si usturoi verde dar din pacate n-am avut:(  

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

05.04.2010, 18:07

foarte bine arat chiar daca nu sant fan miel fripturica ta arat minunat

Sylvia 1

05.04.2010, 18:52

Excelenta arata , imi place tare.

Rahela Velicu 1

26.04.2018, 22:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel