Friptura de miel la cuptor

de delia64 in Oaie, 30 Iun 2013 | 3681 vizualizari

 

In fiecare an primavara cumparam cel putin un miel , dintre preparatele pregatite din cane de miel cea mai delicioasa este aceasta friptura cu verdeturi si stropita cu vin alb.

 

INGREDIENTE

  • 1pulpa de miel
  • 3-4 bucati de cotlet
  • 1-2 bucati gat
  • ceapa verde
  • 1 capatana usturoi
  • usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 50 ml. ulei
  • boia de ardei rosie
  • piper negru macinat
  • sare dupa gust
  • 200 ml. vin alb
  • 200 ml. apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor:

Spalam carnea .


Pregatim o solutie din ulei, piper , boia , sare , capatana de usturoi pisat si trecem bucatile de carne prin aceasta solutie .


Intr-o tava asezam ceapa verde , frunzele de patrunjel si usturoiul verde


Carnea data prin condimente o punem pe patul de verdeata , turnam 200 ml. apa calda in tava , acoperim tava cu o folie de aluminiu si o dam la cuptorul preancalzit pentru aproximativ o ora .


Scoatem folia si lasam descoperita friptura aproximativ 20 de minute la 200 grade , carnea va capata o crusta rumena .


Turnam 200 ml. vin peste carne si mai lasam 15-20 minute la cuptor.


Se serveste cu garnitura de cartofi sau spanac , castraveti murati ,este o friptura delicioasa .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si praz care da un gust deosebit fripturii

2

salata de ardei copti merge foarte bine cu aceasta friptura

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

delia64 1

30.06.2013, 13:48

VLADIMIR

mena29 1

01.07.2013, 13:00

In urma cu o saptamana am facut si eu din nou! de Rusalii

delia64 1

01.07.2013, 14:13

Miha

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel