Friptura de muschiulet de porc yami-yami

de Rocsi in Porc, 10 Iul 2010 | 4673 vizualizari

 

De ce am denumit-o asa?pentru ca iubitul meu a zis ca e asa,si cica numai cine nu mananca nu stie ce pierde...desi e o friptura simpla...se pare ca e gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 700 gr muschi de porc fara grasime
  • 1 canita vin rosu
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 6-7 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de muschiulet de porc yami-yami:

Carnea de purcel se spala bine de tot.


se taie bucatele mici si se lasa la scurs.


Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins.


cand acesta s-a incins se pun bucatelele de carne si se rumenesc 3-4 min.


peste se pune o cana de apa.


punem un capac deasupra si lasam pana incepe sa fiarba.


cand incepe sa fiarba,adaugam piper,vegeta si boia de ardei dulce.


se acopera si se lasa la facut pana e aproape gatra.(daca mai trebuie apa mai stropiti din cand in cand cate putina dar neaparat sa fie calda).


cu 10 min inainte de a inchide aragazul puneti canita de vina in care adaugati pasta de tomate pentru a o desface.


usturoiul,se curata,se spal si se ttoaca marunt.


se pune si acesta peste friptura iar peste 10 min inchideti aragazul.


serviti cu ce doriti.


noi am servit cu niste cartofi noi si apoi trasi in putin unt...dar si cu o salata de varza cu rosii si ardei gras rosu si galben...


pofta buna tuturor...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de muschiulet de porc yami-yami" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.07.2010, 23:53

eluta multumesc...rivka eu imi dau toata silinta si imi place sa il rasfat acum cat imi iese nu stiu eu ma straduiesc sincer.multumim de urari...asemenea si tie...ina cand mai fac iti arunc.....mersi de furci gabi si iti dau dar cand mai fac ca acu nuiiiiii....mersi silvioara...multumesc draga nadina...medi ,izulika

epurasha2bb 1

11.07.2010, 00:03

si mie imi place fripturica de porc facuta asa!

Rocsi 1

12.07.2010, 19:52

mersi roberta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac