Mazare noua cu carnati

de mihaelar63 in Porc, 9 Iul 2010 | 7226 vizualizari

 

danuta mi-a facut pofta cu fasolea cu carnati , eu mi-am facut carnati cu mazare noua .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnati picanti
  • 500 gr mazare 
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faiana alba
  • 100 ml ulei 
  • 1 lingurita bopia ardei
  • 1 pahar suc rosii 
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • marar verde
  • patrunjel verde

   

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare noua cu carnati:


  1. legumele se curata si se spala .

  2. ceapa taiata cubulete se caleste usor 1-2 min in ulei , se pune faina , boiaua si se amesteca , se stinge cu sucul de rosii+ un pahar cu apa .

  3. in sosul format se fiebe mazarea+ sare + usturoi .

  4. cand mazarea e fiarta [ mx. 30 min ]se drege gustul cu piper , zahar si verdeturi .

  5. se serveste cu carnat fiert , taiat rondele si prajit usor sa fie mai crocant .

 

TIPS-URI

1

1 lingurita de zahar adaugata la mancarea de mazare ii va da un gust mai bun .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare noua cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Corinuta 1

09.07.2010, 23:12

Miha, o pun la favorite si 5 furcu de la mine!

nadina73 1

11.07.2010, 18:19

si eu vreau5 furcu

Adinacarla 1

10.08.2010, 09:31

mazarea este si preferata mea...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu costita proaspata de porc