Friptura de porc cu ardei kapia

de Valclaudia in Porc, 12 Oct 2014 | 2415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa de port
  • 500 gr.piept de porc afumat
  • 2 ardei mari kapia
  • 1 lingura untura de porc
  • 100 ml suc de rosii
  • usturoi granulat dupa gust
  • sare si piperdupa gust
  • verdeata tocata (patrunjel si telina)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ardei kapia:

Taiem pulpa si pieptul felii de grosimea dorita.


Asezam bucatile de carne intr-o tava de yena.


Peste carne asezam bucati de ardei kapia, 1 lingura untura,sucul de rosii, usturoiul granulat, sare si piper dupa gust, apoi dam tava la cuptor pentru 1 ora la 190 - 200 grade.


Dupa 1 ora de gatit carnea la cuptor,golim continutul formei intr-o tigaie si lasam sa se gateasca friptura la foc iute pana se rumeneste frumos.


Presaram verdeata tocata.


Servim cu piure de cartofi si muraturi.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

12.10.2014, 15:45

Bya Ralu 1

12.10.2014, 17:12

bun bun

Rocsi 1

12.10.2014, 18:50

Ma inscriu la o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor