Friptura de porc cu cartofi condimentati

de geobucataras in Porc, 19 Ian 2014 | 2228 vizualizari

 

Este o retete si simpla, dar foarte gustoasa care merita incercat

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc ( eu am folosit ceafa de porc)
  • pun pahar mare vin rosu
  • o cana mare de apa
  • 300 ml ulei
  • 3 foi dafin
  • condiment pentru friptura ( sare, piper,boia dulce, oregano , busuioc )
  • 3 catei de usturoi
  • 10-12 cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi condimentati:

Pentru inceput curatam cartofii si ii punem la fiert intregi, dupa care taiem carnea felii cu grosimea aprox a unui deget, condimentam carnea, o asezam in tava, turnam apa, vinul si uleiul, punem foile de dafin si usturoiul dupa care bagam la cuptor la foc mediu pentru aprox 50 de minute, pana se rumeneste carnea.


Cartofii dupa ce s-au fiert ii scurgem de apa, dupa care ii taiem cubulete,iar dupa aceea ii punem din nou pe foc intr-un pic de ulei de la friptura, adaugam cartofii si punem acelasi condiment ca si la friptura, mai lasam 2 minute pe foc dupa care oprim.


Este foarte usor, sper ca o veti incerca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi condimentati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 17:40

O bunatate !

Alexandra Burz 1

22.01.2014, 23:56

ma faci sa salivez acum in miez de noapte

geobucataras 1

23.01.2014, 00:06

macar atat pot sa fac ptr tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Picior de porc cu sos de hrean si smantana