Friptura de porc cu cartofi condimentati

de geobucataras in Porc, 19 Ian 2014 | 3938 vizualizari

 

Este o retete si simpla, dar foarte gustoasa care merita incercat

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc ( eu am folosit ceafa de porc)
  • pun pahar mare vin rosu
  • o cana mare de apa
  • 300 ml ulei
  • 3 foi dafin
  • condiment pentru friptura ( sare, piper,boia dulce, oregano , busuioc )
  • 3 catei de usturoi
  • 10-12 cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi condimentati:

Pentru inceput curatam cartofii si ii punem la fiert intregi, dupa care taiem carnea felii cu grosimea aprox a unui deget, condimentam carnea, o asezam in tava, turnam apa, vinul si uleiul, punem foile de dafin si usturoiul dupa care bagam la cuptor la foc mediu pentru aprox 50 de minute, pana se rumeneste carnea.

Cartofii dupa ce s-au fiert ii scurgem de apa, dupa care ii taiem cubulete,iar dupa aceea ii punem din nou pe foc intr-un pic de ulei de la friptura, adaugam cartofii si punem acelasi condiment ca si la friptura, mai lasam 2 minute pe foc dupa care oprim.

Este foarte usor, sper ca o veti incerca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi condimentati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor