Friptură de porc cu măsline

de madi_marin in Porc, 2 Mar 2013 | 3607 vizualizari

 

Un prânz rapid şi foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii ceafă de porc cu os
  • măsline verzi tăiate
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 2 linguriţe de muştar
  • condimente pentru carnea de porc
  • 2 căţei de usturoi
  • piper
  • paste
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de porc cu măsline:

Se prepară un sos din ulei, oţet balsamic, muştar, condimente , usturoi ras, măsline feliate şi puţină apă. Feliile de carne se marinează în acest sos pentru 10 minute, apoi se pun la fript cu tot cu sosul de pe ele în tigaia grill unsa cu ulei şi bine încinsă. Se rumenesc la foc micuţ pănă sunt gata.


Se servesc fripturile cu paste fierte şi amestecate cu un pic de ulei, sare, piper şi verdeaţă.


Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de porc cu măsline" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

madi_marin 1

02.03.2013, 21:01

ANNA....multumesc... si eu cateodata am chef sa pregatesc ceva rapid, nu sa stau jumatate de zi in fata aragazului...

madi_marin 1

02.03.2013, 21:02

rocsi...saru'mana...

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 08:39

ce bine arata

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi