Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

de Sidy in Porc, 18 Feb 2011 | 4943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • 1 punga magica Knorr
  • 700 g cartofi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei masline
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti:

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se inchide punga cu dispozitivul atasat si se pune in tava peste cartofii preparati astfel :

-se curata cartofii si se taie in opt.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putin ulei. Cand este gata se adauga cartofii si verdeata tocata. Se condimenteaza si dupa 2-3 minute se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu o canita cu apa.

Punga magica se gaureste cu o scobitoare in vreo 5 locuri.

Se introduce vasul cu carnea si cartofii in cuptorul dinainte incalzit la 180 grade si se lasa la rumenit aproximativ o ora.

Friptura se serveste cu cartofii brutaresti alaturi si cu muraturi.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

18.02.2011, 15:21

tare bun

mamaieelena 1

18.02.2011, 18:27

bun bun

mihaelar63 1

18.02.2011, 18:31

si mie o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Porc Vietnamez