Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cel mai copios pranz pe care l-am avut saptamana asta:)
Cu o seara inainte de a gati carnea o punem la marinat. Ii facem niste cute in care bagam jumatati de catei de usturoi, iar apoi o "imbracam" bine in amestecul de curry, sare , boia , piper si oregano. Punem carnea intr-un castron si deasupra turnam paharul cu vin. Acoperim si dam la frigider pana a doua zi.
Cand trebuie sa gatim carnea, o scoatem din marinata si o ungem cu ulei pe toate partile. O invelim in hartie de copt si o punem intr-o tava. Se coace timp de aproximativ 2 ore la foc mediu in cuptorul incins. Dupa o ora jumatate se desface hartia de copt astfel incat sa ramana descoperita carnea. Asa o sa prinda o crusta crocanta in restul timp de coacere.
Eu am servit cu orez cu curry si salata de rosii cu avocado.
Sa aveti pofta!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult