Friptura de pui cu legume

de Miha in Pui, 13 Sep 2009 | 3924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 3 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g porumb (congelat)
  • 2 catei usturoi
  • boia de ardei si rozmarin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu legume:

Cartofii curatati de coaja ii taiem cubulete,ardeiul fasiute.

Pulpele de pui spalate si curatate,le condimentam cu sare,piper,boia de ardei si rozmarin.

In vasul roman asezam un strat de cartofi,condimentam cu sare,piper si usturoiul pisat.

Presam fasiutele de ardei si boabele de porumb.

Deasupra legumelor punem pulpele condimentate.adaugam cateva linguri de ulei de masline,un pahar de apa si dam la cuptor pana se rumeneste carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi in sos de tomate