Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati

de Sidy in Pui, 4 Dec 2010 | 3208 vizualizari

 

Mai mancam si altfel de mancare nu numai de post, asa-i ?

 

INGREDIENTE

  • Carne de pui
  • 100 g stafide
  • felii de ananas
  • 200 g carnat afumat
  • ardei gras in 3 culori
  • cartofi
  • usturoi
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati:

Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza cartofii curatati si taiati in 4, peste ei bucatile de carne facute cu sare si piper,felii de ananas, apoi fasii de ardei colorati, faliile de carnati deasupra.Se presara stafidele peste toate ingredientele din tava si la sfarsit de adauga mujdeiul de usturoi, presarat peste toate .Cine doreste poate sa puna ingredientele acestea intr-o punga Knorr.

Se introduce la cuptorul dinainte incalzit, pina se prajeste carnea si cartofii.

Poftamare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

marcela1979 1

05.12.2010, 08:01

bun

giuliana 1

06.12.2010, 07:53

MotanLaOale 1

06.12.2010, 11:18

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii