Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker

de merisor in Pui, 17 Noi 2013 | 2035 vizualizari

 

Nu am ce sa spun decat ca a iesit atat de frageda si gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui(pulpe + piept)
  • 100 ml ulei
  • 150 ml bere fara alcool
  • condimente: piper, boia de ardei dulce, vegeta
  • 1 capatana usturoi
  • 2 foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker:

Spalam si portionam carnea de pui in bucati mai micute sa o putem invarti in vasul multicookerului.

O lasam la scurs apoi c condimentam.

Punem uleiul in vasul aparatului, conectam aparatul la sursa de curent, apoi setam programul FRY pentru 10 minute.

Dupa doua minute adaugam carnea si o lasam sa se rumeneasca, invartind-o pe toate partile. De fapt se va colora putin.

Dupa scurgerea celor 10 minute, adaugam berea, foile de dafin, inchidem capacul si setam programul STEW pentru 30 de minute.

Intre timp curatam si pisam usturoiul. Il asezonam si cu condimente.

Dupa epuizarea timpului, scoatem vasul din aparat, incercam friptura(fiind de pui imediat se patrunde, mai ales ajutata de bere), scurgem din lichid, daca este prea mult, adaugam usturoiul pisat si il amestecam putin printre carne, apoi punem vasul in aparat si mai setam programul FRY pentru 10 minute, intorcand din cand in cand carnea de pe o parte pe alta. Carnea se va colora frumos si va patrunde gustul usturoiului in ea.

Iese foarte buna ca si cand ar fi gatita la ceaun!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker-0
Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker-1
Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker-2
Friptura de pui in bere fara alcool, la Multicooker-3

COMENTARII (28)

diaconta

diaconta 1

18.11.2013, 14:05

deci pot sa vin cu masina sa mananc foarte faine

Panacris

Panacris 1

29.11.2013, 12:07

andreandre

andreandre 1

07.02.2015, 21:39

Ciao, am facut si eu reteta. Superb!!! Cum sa fac sa imi iasa copanelele de pui mai cu crusta?
Mersi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!