''Friptura'' de soia

de Michelle in Mancaruri de post, 5 Feb 2010 | 7154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • soia snitel
  • pasta de ardei
  • delikat
  • ulei
  • oregano
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Friptura'' de soia:

Soia snitel le punem la fiert cu o lingura de delikat,fierbem in jur de 30 min.


Scurgem soia si apoi condimentam cu oregano,sare,boia dupa gust.


Le asezam intr-o tava turnam ulei si pasta de ardei si dam la cuptor cca 20 min.


sursa Rc cu ceva modificari

 
Daca ti-a placut reteta noastra "''Friptura'' de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

madi_marin 1

07.02.2010, 08:37

danygospodina 1

07.02.2010, 21:11

Si mie imi place mult soia. Tin minte ca acum vreo 10 ani, cand isi faceau ai mei casa, tb. sa le faca mama mancare muncitorilor, de la tara. Si le punea la un moment dat soia in pilaf. Si erau foarte incantati de carnea frageda si dulce. Ca se simt foarte bine, nu-i grasa tare... Pana cand a cuprins-o sinceritatea pe maica-mea si le-a spus ca-i soia. Sa-i fi vazut ce grata i-a cuprins si ce scandal. Ca isi bate joc de ei, ca ei vor mancare...Tupeu, cu carul.
Asa, ca, daca le serviti, poate, musafirilor, sa le spuneti ca e carne frageda de prepelita!

Michelle 1

08.02.2010, 13:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de soia cu piure