''Friptura'' de soia

de Michelle in Mancaruri de post, 5 Feb 2010 | 7418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • soia snitel
  • pasta de ardei
  • delikat
  • ulei
  • oregano
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Friptura'' de soia:

Soia snitel le punem la fiert cu o lingura de delikat,fierbem in jur de 30 min.


Scurgem soia si apoi condimentam cu oregano,sare,boia dupa gust.


Le asezam intr-o tava turnam ulei si pasta de ardei si dam la cuptor cca 20 min.


sursa Rc cu ceva modificari

 
Daca ti-a placut reteta noastra "''Friptura'' de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

madi_marin 1

07.02.2010, 08:37

danygospodina 1

07.02.2010, 21:11

Si mie imi place mult soia. Tin minte ca acum vreo 10 ani, cand isi faceau ai mei casa, tb. sa le faca mama mancare muncitorilor, de la tara. Si le punea la un moment dat soia in pilaf. Si erau foarte incantati de carnea frageda si dulce. Ca se simt foarte bine, nu-i grasa tare... Pana cand a cuprins-o sinceritatea pe maica-mea si le-a spus ca-i soia. Sa-i fi vazut ce grata i-a cuprins si ce scandal. Ca isi bate joc de ei, ca ei vor mancare...Tupeu, cu carul.
Asa, ca, daca le serviti, poate, musafirilor, sa le spuneti ca e carne frageda de prepelita!

Michelle 1

08.02.2010, 13:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de soia cu cus-cus