Pizza de post

de dantes in Mancaruri de post, 22 Mar 2013 | 3045 vizualizari

 

O pizza foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 ml ulei
  • 1/2 cub de drojdie
  • 1/2 cana apa
  • sare
  • 3 rosii
  • 200 g branza tofu
  • 200 g ciuperci
  • 100 g porumb boabe
  • 10 g cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de post:

Pentru aluat se amesteca faina,uleiul,drojdia dizolvata in apa,foarte bine,nu se lasa la dospit.


Se intinde o foaie intr-o tava tapetata si deasupra se aseaza rosiile,branza,ciupercile taiate in felii si se adauga porumbul,cimbru si sarea si se da la cuptor cam 40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

alilianaa 1

22.03.2013, 18:45

buna, buna!

Lau 1

22.03.2013, 20:09

Rocsi 1

22.03.2013, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI