Tocanita de cartofi cu conopida

de deyutzky in Mancaruri de post, 2 Feb 2014 | 7078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 conopida mica
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lngura pasta de ardei dulce
  • 1/2 rosii cuburi cu suc din conserva SunFood
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu conopida:

Curatam si spalam legumele: ceapa, morcov, usturoi si le tocam marunt.


Punem intr-o cratita cateva linguri de ulei cu putina apa si punem legumele tocate. Dam la foc mic pentru cateva minute. Adaugam acum si pasta de ardei dulce.


Curatam si spalam cartofii si conopida. Cartofii ii taiem cuburi, iar conopida o rupem buchetele si le adaugam in oala peste care punem apa cat cuprinde.


Acoperim cu un capac si lasam la fiert. Adaugam rosiile din conserva, sare si piper dupa gust si mai lasam inca 10 minute. Cand tocanita este gata inchidem focul, punem patrunjelul tocat marunt si acoperim cu capacul.


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

03.02.2014, 11:36

Anett 1

03.02.2014, 11:58

Pushaa 1

03.02.2014, 19:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)