Friptura de vita in sos de vin rosu

de Florin A in Vita, 17 Ian 2016 | 2143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de vita
  • 200 ml vin rosu (de calitate)
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • sare, piper si rozmarin dupa gust
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin rosu:

Se taie carnea cuburi.

Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor.

Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin.

Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt, vinul rosu si sucul/bulionul.

Se omogenizeaza totul si se da la cuptor pentru 90 de minte, la o temperatura de 220 grade.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Friptura de vita in sos de vin rosu-0
Friptura de vita in sos de vin rosu-1
Friptura de vita in sos de vin rosu-2
Friptura de vita in sos de vin rosu-3
Friptura de vita in sos de vin rosu-4
Friptura de vita in sos de vin rosu-5
Friptura de vita in sos de vin rosu-6
Friptura de vita in sos de vin rosu-7
Friptura de vita in sos de vin rosu-8
Friptura de vita in sos de vin rosu-9
Friptura de vita in sos de vin rosu-10
Friptura de vita in sos de vin rosu-11
Friptura de vita in sos de vin rosu-12
Friptura de vita in sos de vin rosu-13
Friptura de vita in sos de vin rosu-14
Friptura de vita in sos de vin rosu-15

COMENTARII (5)

Florin  A

Florin A 1

17.01.2016, 15:21

Multumesc!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

17.01.2016, 16:14

vin la masa

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

18.01.2016, 15:58

Multumim!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!