Friptura de vita la cuptor

de Bunica in Vita, 19 Iul 2014 | 2808 vizualizari

 

Carnea se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 800 g. carne de vita
  • 200 ml. vin
  • o lingura ulei de maslie
  • 6 catei usturoi
  • o foaie de dafin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia( Fuchs)
  • 1/2 lingurita piper boabe
  • 200 ml. lapte
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la cuptor:

Carnea curatata de pielite ,spalata se pune la macerat in lapte pentru cateva ore.


Se scoate din lapte ,se portioneaza ,unge cu ulei de masline,baza Mirodenia( Fuchs) si pune in vas de lut.


Deasupra se pune usturoiul curatat,foaia de dafin ,piperul boabe,se toarna vinul.


Se acopera vasul si se introduce in cuptor pentru 2 ore.


Dupa 2 ore se ia capacul si se lasa sa se rumeneasca frumos.


Se serveste cu garnitura dorita.

 

TIPS-URI

1

Se poate tine in lapte peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

20.07.2014, 12:10

Cam apetisanta...

Lavinia 1

20.07.2014, 17:17

ce mult imi place

Bunica 1

20.07.2014, 19:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos si carne de vita