Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 14 Mar 2016 | 1230 vizualizari

 

O friptura tare buna, din carne slaba, frageda si satioasa!
Pentru un pranz de duminica sau cu musafiri la masa este numai buna si nu necesita multa munca! :)

 

INGREDIENTE

  • 15 bucati de muschiulet de porc (extras din pulpa din fata a piciorului)
  • condimente: sare, piper, boia dulce/iute, busuioc uscat, usturoi granule
  • sos de soia
  • ulei
  • 1 cana cu bere
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor:

Muschiuletii ii spalam bine in apa rece, ii crestam putin din loc in loc, apoi ii transferam intr-un lighean/bol unde ii condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, usturoi granule, busuoic si sosul de soia. Amestecam bine cu mana dupa care rasturnam berea. Lasam marinata la frigider cca.1 ora.

Intr-o tava yena cu capac am pus ulei, apoi am asezat muschiuletii de porc si sosul ramas in lighean ( daca considerati ca este putin sos mai puteti pune putina apa).

Bagam tava la cuptor pentru cca. 40 minute cu capac si fara capac pana scade tot sosul din tava, iar carnea s-a rumenit frumos.

Servim cu salata de varza si/sau o garnitura!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti condimenta cu orice condimente doriti;

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Catalina L 1

15.03.2016, 07:18

f buna

Gherca Daniela 1

15.03.2016, 09:36

Stefania1964 1

15.03.2016, 11:44

ce friptura buna si frageda ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Stir fry cu legume si carne de porc