Friptura din muschiulet de porc

de mamaieelena in Porc, 5 Feb 2012 | 3466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • 100g kaizer afumat
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • 50ml apa
  • cimbru proaspat,crengute
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschiulet de porc:

Curatat de pielite si spalat muschiul se sareaza si se pipereaza apoi cu un cutit facem crestaturi in diverse locuri mai groase si in locul lor introducem usturoiul curatat,deasupra am pus kaizerul taiat felii atat cat am putut de subtire ca a fost bucata cam mica si le-am prins cu scobitori. Am dat cu boia peste tot si am taiat muschiuL in doua ca nu avea loc in tigaie pentru prajit.L-am perpelit peste tot bine dupa care l-am asezat intrun vas termorezistent la foc.In uleiul in care am prajit muschiul am pus vinul,apa,cimbrul si piper boabe.A clocotit un pic si l-am rasturnat peste carne, am dat la cuptor pana a fost gata patruns si rumenit.Pofta buna,Chiar azi ne-am delectat din el alaturi de un piure de carTofi si cu salata de ardei copti, mmmm un deliciu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mamaieelena 1

07.02.2012, 22:08

merci de vizita

mihaelar63 1

08.02.2012, 23:03

Parca l-ai preparat special pentru mine

mamaieelena 1

09.02.2012, 07:42

daca vrei si iti place cum l-am pregatit vino si iti ofer o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!