Friptura din muschiulet de porc

de mamaieelena in Porc, 5 Feb 2012 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • 100g kaizer afumat
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • 50ml apa
  • cimbru proaspat,crengute
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschiulet de porc:

Curatat de pielite si spalat muschiul se sareaza si se pipereaza apoi cu un cutit facem crestaturi in diverse locuri mai groase si in locul lor introducem usturoiul curatat,deasupra am pus kaizerul taiat felii atat cat am putut de subtire ca a fost bucata cam mica si le-am prins cu scobitori. Am dat cu boia peste tot si am taiat muschiuL in doua ca nu avea loc in tigaie pentru prajit.L-am perpelit peste tot bine dupa care l-am asezat intrun vas termorezistent la foc.In uleiul in care am prajit muschiul am pus vinul,apa,cimbrul si piper boabe.A clocotit un pic si l-am rasturnat peste carne, am dat la cuptor pana a fost gata patruns si rumenit.Pofta buna,Chiar azi ne-am delectat din el alaturi de un piure de carTofi si cu salata de ardei copti, mmmm un deliciu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mamaieelena 1

07.02.2012, 22:08

merci de vizita

mihaelar63 1

08.02.2012, 23:03

Parca l-ai preparat special pentru mine

mamaieelena 1

09.02.2012, 07:42

daca vrei si iti place cum l-am pregatit vino si iti ofer o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta Colosseum