Friptura la tava cu ciuperci si usturoi

de reisnaor_2006 in Porc, 28 Mai 2015 | 3660 vizualizari

 

Carnea de porc- pulpa sau ceafa este o carne moale, noua ne place si de aceea gatesc destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 6 catei de usturoi
  • 100 gr vin alb
  • 4-5 lg ulei de masline
  • 1 cana de apa(200 gr)
  • 1 lingurita de delikat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la tava cu ciuperci si usturoi:

Carnea am impartit-o in trei bucati fiecare.Intr-o tava am pus fiecare bucata sarata si piperata,am stropit cu ulei de masline,vin si am turnat cana de apa.Tava am introdus-o in cuptor la 220 de grade pentru 10 minute.Cand s-a rumenit putin am scos tava si am taiat carnea feliute.


Am bagat dinou la cuptor si am lasat-o pana sa fragezit bine.Cand a fost aproape gata am pus ciupercile peste carne,usturoiul taiat feliute si lingurita de delikat.Am mai lasat 10 minute la cuptor.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Cand furculita patrunde usor in carne, friptura este gata.

2

Clasica friptura care merge bine cu un piure de cartofi si cu muraturi.

3

Aceasta friptura se poate face si cu carne de vitel si e bine sa folositi carne de pe piept care are grasime.

4

putem folosi ca arome si rozmarin.

5

putem face si un sos de vin cu mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tava cu ciuperci si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

28.05.2015, 19:39

Pe placul meu ce ai pregatiti aici

Cris2711 1

28.05.2015, 20:26

Micutza Luana 1

03.06.2015, 12:02

rapida si buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

Mancare de cartofi noi

ieri la 13:29

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in bacon cu sos de coniac