Ardei umpluti cu carne

de Ancutsa in Porc, 26 Sep 2016 | 1425 vizualizari

 

Saptamana trecuta am pregatit ardei umpluti cu carne, iar azi mi-am facut putin timp sa postez reteta.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc;
  • ardei gras (depinde de dimensiunea ardeilor: eu am avut 11 ardei);
  • 1 morcov ras;
  • 1 ceapa mare sau 2 mici;
  • sare, piper;
  • marar, patrunjel;
  • 1 cescuta cu orez;
  • 2 oua;
  • 1 lingurita de faina diluata intr-o cescuta de apa;
  • 2 linguri de bulion;
  • Rosii pentru capacele;
  • Verdeata proaspata pentru decor.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se amesteca bine carnea cu morcovul ras, condimentele, ceapa si verdeata tocate marunt, orezul spalat bine, adaugam apoi si ouale ca sa legam compozitia. La 500 g de carne se pune o jumatate de lingurita cu sare.


Umplem ardeii cu aceasta compozitie si le facem capacele din rosii. Pentru un gust mai bun, se rumenesc un pic in putin ulei,apoi se acopera cu apa cat sa-i acopere si se lasa la fiert aprox. o ora.


Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare 2 linguri cu bulion. Apoi punem 2 lingurite cu faina intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. O punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata.


Dupa ce se ia focul, se adauga verdeata proaspata, pentru a-i potenta aroma.


Se pot servi cu muraturi de sezon.


Pofta Buna!


Timp total: 1h 10min


Portii: 5



Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/09/ardei-umpluti-cu-carne-2.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

27.09.2016, 08:09

Buni!

mirela0911 1

27.09.2016, 08:42

Foarte buni!

Ancutsa 1

27.09.2016, 11:24

Va multumesc mult pentru aprecieri si vizita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne