Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati

de Bucataras Medi in Porc, 17 Feb 2011 | 8505 vizualizari

 

hahaha......................iar carnati.

 

INGREDIENTE

  • 600 g coaste de porc proaspete
  • 6 carnati de casa afumati
  • boia dulce
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • cimbru
  • 3-4 foi de dafin
  • un pahar cu vin alb sec
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati:

Coastele de porc se taie in bucati potrivite, se spala si apoi se condimenteaza cu boia de ardei, cimbru, sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care punem si carnatii pe care ii intepam cu ajutorul unei scobitori din loc in loc.Curatam morcovul si usturoiul , taiem rondele si asezam printre bucatile de carne si carnati.Adaugam vinul, putina apa, foile de dafin si dam la cuptor.Din cand in cand mai stropim friptura cu sosul din tava.Cand este bine rumenita si bine patrunsa , scoatem friptura si servim calda alaturi de o garnitura si ceva muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (60)

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:22

Cris ...................

Sylvia 1

20.02.2011, 21:11

Medi draga mea ma murit si am inviat cand ma vazut mancarica asta, esti minunata in tot ceea ce faci

Cris2711 1

03.03.2011, 21:09

Medi vezi ca se moare si se invie la papica ta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat