Cordon bleu din carne de porc marinată

de ionix in Porc, 7 Apr 2010 | 5554 vizualizari

 

Inspiratia mi-a venit dinspre Falticeni, mai exact de la verisoara mea Roxy :p

 

INGREDIENTE

 
  • Circa 750 g muschi de porc
  • 100 g cascaval afumat
  • 100 g bacon
  • Doua oua
  • Pesmet
  • Faina
  • 3 linguri cu Sos de soia
  • ½ lingurita busuioc
  • Pudra de chilli
  • Sare
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din carne de porc marinată:


Cu o zi inainte spala carnea, o taiem fasii si o batem cu ciocanul.


Dup ace o batem bine, ca pt snitzele, condimentam carnea cu: busuioc, chilli si sare.


Apoi, asezam carnea intr-un bol si peste turnam sosul de soia.


Acoperim bolul cu folie alimentara si dam la frigider timp de cel putin 12 ore.


A doua zi pregatim totul. Batem ouale cu putina sare.


Pe un platou asezam faina intr-un colt si-n celalalt colt punem pesmetul.


Cascavalul si baconul le taiem fasii pe lung.


Se iau bucatile de carne, una cate una, si pe marginea fiecarei bucati asezam fasii de cascaval si de bacon.


Rulam bine bucata de carne, astfel incat sa nu iasa vreo bucata de cascaval, si o prindem cu o scobitoare.


Rulourile de carne se dau prin faina, ou si apoi prin pesmet. Se dau bine prin toate cele 3 ingrediente si pe laterale, asta pentru a nu iesi cascavalul cand se topeste.


Se pregateste o tigaie mai inalta in care se pune mult ulei la incins.


In uleiul foarte incins, punem rulourile de carne si lasam la foc mediu.


Cand incep a se rumeni scoatem scobitorile, pentru a se putea praji bine pe toate partile.


Rulourile le scoatem pe servetele.


Se servesc alaturi de legumele primaverii.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de porc marinată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

07.04.2010, 16:24

ce bine arat felicitari super nota 10

ionix 1

07.04.2010, 16:26

uyyy... multumesc fetelor... pusikmea, sotul tau seamana cu al meu

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 17:31

sa sti k am remarcat asta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Oase de porc la cuptor