Cordon bleu din carne de porc marinată

de ionix in Porc, 7 Apr 2010 | 4659 vizualizari

 

Inspiratia mi-a venit dinspre Falticeni, mai exact de la verisoara mea Roxy :p

 

INGREDIENTE

 
  • Circa 750 g muschi de porc
  • 100 g cascaval afumat
  • 100 g bacon
  • Doua oua
  • Pesmet
  • Faina
  • 3 linguri cu Sos de soia
  • ½ lingurita busuioc
  • Pudra de chilli
  • Sare
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din carne de porc marinată:


Cu o zi inainte spala carnea, o taiem fasii si o batem cu ciocanul.


Dup ace o batem bine, ca pt snitzele, condimentam carnea cu: busuioc, chilli si sare.


Apoi, asezam carnea intr-un bol si peste turnam sosul de soia.


Acoperim bolul cu folie alimentara si dam la frigider timp de cel putin 12 ore.


A doua zi pregatim totul. Batem ouale cu putina sare.


Pe un platou asezam faina intr-un colt si-n celalalt colt punem pesmetul.


Cascavalul si baconul le taiem fasii pe lung.


Se iau bucatile de carne, una cate una, si pe marginea fiecarei bucati asezam fasii de cascaval si de bacon.


Rulam bine bucata de carne, astfel incat sa nu iasa vreo bucata de cascaval, si o prindem cu o scobitoare.


Rulourile de carne se dau prin faina, ou si apoi prin pesmet. Se dau bine prin toate cele 3 ingrediente si pe laterale, asta pentru a nu iesi cascavalul cand se topeste.


Se pregateste o tigaie mai inalta in care se pune mult ulei la incins.


In uleiul foarte incins, punem rulourile de carne si lasam la foc mediu.


Cand incep a se rumeni scoatem scobitorile, pentru a se putea praji bine pe toate partile.


Rulourile le scoatem pe servetele.


Se servesc alaturi de legumele primaverii.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din carne de porc marinată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

07.04.2010, 16:24

ce bine arat felicitari super nota 10

ionix 1

07.04.2010, 16:26

uyyy... multumesc fetelor... pusikmea, sotul tau seamana cu al meu

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 17:31

sa sti k am remarcat asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschi de porc