Fripturica ''deliciuasa''

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 30 Dec 2010 | 2059 vizualizari

 

pregatita impreuna cu Deea care zice ca e ''deliciuasa''in loc de delicioasa :)))

 

INGREDIENTE

  • vreo 5-6 cartofi potriviti,
  • 4 cotlete de porc proaspat taiat la tara ,
  • rasnita Kotanyi cu piper si lamaie,
  • sare,
  • cimbru Kotanyi,
  • condiment pentru porc kotanyi,
  • cateva felii de bacon/kaizer ,
  • cativa ficatei de pui,
  • 2-3 linguri pasta de rosii dezlegate in putina apa calduta,
  • ulei si apa.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica ''deliciuasa'':

Asezam in tava cuptorului cartofii taiati rondele groase, in mijloc cotletele la rand si langa ele ficateii spalati si inveliti in bacon sau felii de kaizer/costita fara os.Turnam o canita de apa printre ele si o ceasca de ulei.Presaram sare si cimbru peste cartofi iar peste cotlete rasnim piperul cu lamaie si presaram condiment pentru porc Koatnyi.Dam la cuptorul incins si lasam la mijloc tava la foc mediu cam o jumatate de ora dupa care mai adaugam si pasta de rosii dezlegta in apa calduta peste cartofi si cotlete si mai lasam iar la cuptor pana se rumenste bine.


Cartofii au iesit moi inauntru si cu o crusta usor rumenita deasupra iar cotletele se topesc in gura, de ficateii in bacon nu mai zic! am papat si acum stam cu burticile umflate in sus!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica ''deliciuasa''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

30.12.2010, 17:50

elena1988 1

03.01.2011, 16:16

imi ploua in gura, tornada este in gura mea, las 5 furcu

kamy 1

05.01.2011, 13:16

da ai avut ajutor nu gluma 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Iepure pe pat de cartofi