Frittata cu paste si ciuperci

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2014 | 1601 vizualizari

 

Am folosit reteta lui Vio, (am pregatit-o si in tava, dupa care am taiat-o patrate, dar am copt-o si in forme individuale; am facut-o si cu ciuperci si fara, si cu paste si fara...), mi-a placut foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 50 g paste (eu am folosit fusilli),
  • 1/2 praz (nu am avut, am pus 1/2 ceapa),
  • 50 g ciuperci (am avut ciuperci conservate, dar am folosit si ciuperci proaspete, cu alta ocazie),
  • 2 ardei,
  • 100 g cascaval,
  • 50 ml lapte,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu paste si ciuperci:

Scurgem ciupercile din conserva si le trecem printr-un jet de apa rece (sau taiem felii ciupercile proaspete); taiem ardeiul, cubulete. Taiem prazul rondele (in cazul meu, ceapa, am tocat-o bucati ceva mai maricele). Radem cascavalul, pe razatoarea cu ochiuri mici. Fierbem pastele, in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj si le scurgem.


Batem ouale, cu sarea, piperul, si cu laptele.


Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt (vas termoizolant, forme individuale, etc).


Coacem pana se rumeneste deasupra (cca 30 de minute).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu paste si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mirela0911 1

31.12.2014, 11:36

marcela1979 1

01.01.2015, 10:43

Rocsi 1

01.01.2015, 20:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv frittata cu paste si legume