Frunze de telina pentru iarna

de babi5 in Conserve, 27 Iun 2014 | 2262 vizualizari

 

Simplu,usor si tare bune iarna. Cand esti la incurcatura deschizi cutiuta si gata

 

INGREDIENTE

  • Frunze telina (dupa posibilitatea fiecaruia)
  • cutiute pentru produs finit sau pungute
  • Etichete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de telina pentru iarna:

Am cules frunzele din gradina, le-am spalat bine, le-am lasat sa se scurga bine de apa apoi le-am tocat marunt, marunt si le-am pus in cutiute. Le-am etichetat si le-am pus in congelator. Si gata putem folosi cand dorim. Sa va fie de folos

 

TIPS-URI

1

Este bine sa etichetam fiindca mai sunt si alte sortimente de frunze si ne este mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de telina pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Andreea Caroline 1

27.06.2014, 15:14

Rocsi 1

27.06.2014, 20:19

babi5 1

27.06.2014, 21:08

_andreea_,Rocsi,multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei conservati in saramura