Fudulii de curcan pane

de epurasha2bb in Curcan, 16 Mai 2013 | 13336 vizualizari

 

in unele parti ale lumii li s-a inchinat si un festival intreg daca puteti sa credeti! (Illinois, USA, Turkey Testicles Festival -every year)eu n-am mai mancat vreodata pana zilele astea cand le-am zarit intr-o caserola asa roz si rotunjoare ca parca nu mai erau asa "fudule" si mi-au inspirat o textura moale si cremoasa precum creierul sau maduvioara .Le-am pus gand rau si le-am fript pane :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de 500 g de fudulii de curcan (gasiti la Auchan sigur );
  • 2 oua (cineva a ras de mine ca mananc oua cu oua :)))
  • cateva linguri de pesmet mai grunjos ( eu am luat o mana de crutoane si le-am macinat la robot )
  • sare , condimente :piper negru, praf de usturoi,
  • apa cu otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan pane:

Le dam prin jet de apa, le scoatem cu grija pielita de deasupra, le lasam 10-15 minute in apa rece cu putin otet.Le scurgem, le lasam sa se usuce putin si le condimentam cu sare, piper si praf de usturoi .Le dam prin ou batut ingrosat cu putina faina , apoi le tavalim usor prin pemetul grunjos.


Le prajim in ulei bine incins si el servim cu salata verde si cartofi la cuptor rondele. Pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

17.05.2013, 09:57

diana_k 1

17.05.2013, 11:24

epurasha2bb 1

17.05.2013, 18:16

fetele mele! si mie mi-era dor sa mai rad cu voi !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Fudulii de curcan cu praz