Fudulii de tauras - III

de Ina in Vita, 8 Feb 2012 | 10658 vizualizari

 

De data aceasta am recurs la o reteta vazuta la TV , dar marturisesc ca tot fripte pe gratar sunt mai gustoase :D

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. fudulii  de tauras ( 6 bucati )
  • otet
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin
  • 400 ml suc concentrat de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • o ceapa
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de tauras - III:

Crestam fuduliile pe o parte si indepartam scrotul cu mana sau ajutandu-ne de un cutit. Le sectionam apoi pe lung si lasam jumatatile de fudulii in apa rece cu otet, cca 60 minute, apoi le mai spalam in 2-3 ape, le scurgem bine si le taiem in bucati mai mici.


Topim untul in tigaie si adaugam usturoiul feliat. Adaugam bucatile de fudulii , scurse bine , lasand sa se prajeasca usor. Turnam 100 ml vin si lasam sa se patrunda.


Separat, calim o ceapa in doua linguri de ulei sau unt, adaugam fuduliile ( scurse de sosul de vin ) si sucul de rosii. Potrivim de sare si piper si dam la cuptor pentru 10 minute.


Presaram patrunjel verde si servim fierbinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de tauras - III" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Adinuta 1

27.02.2012, 20:57

credeam ca n-am citit bine ... n-as manca. no waaaay

Ina 1

27.02.2012, 21:17

)) Adinuta

Panacris 1

21.04.2016, 08:14

-Miti- 1 08.02.2012, 22:32
deja a treia oara la voi isi flutura taurii fuduliile de sunt asa accesibile ) De tăuraș n-a gustat, dar niciodată nu-i târziu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fudulii de curcan cu praz