Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto

de Panacris in Cook and smile, 6 Iun 2013 | 2837 vizualizari

 

Un fel de mâncare mai controversat, dar totuși gustos! Mulțumesc Ina pentru inspirație! :-*

 

INGREDIENTE

  • fudulii de vițel cca. 500 g,
  • oțet din vin 4-5 linguri,
  • foi de dafin 2 bucăți,
  • oregano,
  • cimbru,
  • măghiran,
  • usturoi,
  • vin alb demisec cca 200 ml,
  • ulei de măsline 2-3 linguri,
  • pesto Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto:

Fuduliile curățate se taie felii, se spală sub jet de apă rece, apoi se pun într-un vas adânc, se adaugă oțetul, mirodeniil și apă rece, cât să le acopere, apoi se lasă la rece cca. 60 de minute. După ce s-au marinat, se strecoară de zeamă, se trec sub jet de apă rece, apoi se adaugă uleiul de măsline, masând ușor organele, se asezonează de sare, mirodenii și usturoi presat, apoi se pun la prăjit în tigaia grill sau Doubleta în cazul meu, se adaugă vinul, se acoperă și se lasă la gătit cca. 15 minute. Se servesc acompaniate de sos pesto Panacris( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html)/mujdei de usturoi/ketchup după gustul fiecăruia. Poft bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Rocsi 1

07.06.2013, 11:25

Harnicuto nu stai deloc

Panacris 1

07.06.2013, 13:18

Mulţumesc pentru aprecieri, Bucătăraşi!

abstract01 1

18.12.2013, 17:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun continental