Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto

de Panacris in Cook and smile, 6 Iun 2013 | 2619 vizualizari

 

Un fel de mâncare mai controversat, dar totuși gustos! Mulțumesc Ina pentru inspirație! :-*

 

INGREDIENTE

  • fudulii de vițel cca. 500 g,
  • oțet din vin 4-5 linguri,
  • foi de dafin 2 bucăți,
  • oregano,
  • cimbru,
  • măghiran,
  • usturoi,
  • vin alb demisec cca 200 ml,
  • ulei de măsline 2-3 linguri,
  • pesto Panacris ( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto:

Fuduliile curățate se taie felii, se spală sub jet de apă rece, apoi se pun într-un vas adânc, se adaugă oțetul, mirodeniil și apă rece, cât să le acopere, apoi se lasă la rece cca. 60 de minute. După ce s-au marinat, se strecoară de zeamă, se trec sub jet de apă rece, apoi se adaugă uleiul de măsline, masând ușor organele, se asezonează de sare, mirodenii și usturoi presat, apoi se pun la prăjit în tigaia grill sau Doubleta în cazul meu, se adaugă vinul, se acoperă și se lasă la gătit cca. 15 minute. Se servesc acompaniate de sos pesto Panacris( http://www.bucataras.ro/retete/pesto-panacris-46760.html)/mujdei de usturoi/ketchup după gustul fiecăruia. Poft bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Rocsi 1

07.06.2013, 11:25

Harnicuto nu stai deloc

Panacris 1

07.06.2013, 13:18

Mulţumesc pentru aprecieri, Bucătăraşi!

abstract01 1

18.12.2013, 17:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Dovleac umplut cu branza