Fulgi de cocos raw

de adnia in Vegan / Raw vegan, 4 Ian 2013 | 3187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Asadar, avem nevoie de:
  • - fulgi de cocos
  • -tarate de psyllium (1-2 lingurite)
  • -faina de migdale
  • -faina de orez (optional)
  • -putina miere
  • -arome (optional)
  • -puuuutin lapte de cocos (cateva picaturi--eu l-am facut in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de cocos raw:

Se amesteca absolut toate ingredientele in robot pana se formeaza bila de aluat, apioi se scoate si se lasa la odihnit 15 min (asta ca sa se omogenizeze bine, iar psyllium-ul sa-si faca "meandrele", i.e. sa lege aluatul). Apoi se mai framanta putin (daca e cazul) cu faina de orez sau migdale, se intinde foaie subtire, apoi se dau la cuptor cca 10 min, sau, dupa caz, se aseaza in tavile deshidratorului si se lasa acolo cca 1,5 ore, pana se usuca bine.


Sunt extraordinar de gustosi , sanatosi si se pot lua in pachetele la scoala sau la serviciu. Unde mai pui ca arata fenonemal pe o farfurioara pe masa...si fac ravagii printre invitati! Sunt naturali si nu contin conservant, deci sunt perfecti pt. copii.


Enjoy!

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti deshidrator, se pot coace pur si simplu in cuptor pt. cateva minute (3-4). Atentie insa, se ard f. repede!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de cocos raw" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adnia 1

05.01.2013, 09:36

adry88 1

05.01.2013, 11:27

buni

Lau 1

05.01.2013, 13:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate