Bomboane cu quinoa

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 22 Feb 2016 | 2994 vizualizari

 

Sunt usoare, sanatoase si nu contin zahar.
De asemenea sunt usor de realizat si or sa le placa si celor mici.

 

INGREDIENTE

  • -300 g quinoa fiarta (1 ceasca cafea seminte de quinoa fierte in 3 cesti de cafea apa)
  • -50 g migdale
  • -10 curmale fara samburi
  • -2 linguri miere
  • -1 lingurita scortisoara
  • -100 g unt de cocos
  • -50 g fulgi de cocos
  • Extra:
  • -50 g fulgi cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu quinoa:

Quinoa fiarta si racita am pus-o in vasul robotului. Peste ea am pus mierea, curmalele, migdalele, scortisoara, 50 g fulgi de cocos si untul de cocos. Am pornit robotul si lasam sa mearga pana cand incep ingredientele sa se lege (cam 5 minute) .


Pe o farfurie punem 50 gr fulgi de cocos.


Luam din compozitie si formam bomboane de marimea unei nuci. Fiecare bomboana o dam prin nuca de cocos si o asezam intr-o caserola cu capac .


Se dau la frigider pentru 1 ora si se pot manca.



Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu quinoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

23.02.2016, 22:54

faine

Catalina L 1

24.02.2016, 10:42

originale

mirela0911 1

25.02.2016, 18:12

Interesante bombonele ai facut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello