Fursecuri chitara

de laura_n in Dulciuri, 21 Dec 2014 | 949 vizualizari

 

Un aluat ideal pentru fursecurile la care dorim sa se pastreze forma decupata, in cazul de fata, forma de chitara.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 500 gr faina
  • 100 gr zahar brut
  • 1 praf de sare
  • 1 galbenus
  • scortisoara
  • cuisoare macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri chitara:

Pastram ingredientele la temperatura camerei.


Faina cu un praf de sare si condimentele, o amestecam cu untul. Adaugam zaharul si amestecam iar.


Galbenusul de ou il batem si il adaugam peste aluat. Framantam bine pana incorporam galbenusul. Trebuie sa obtinem un aluat destul de elastic pe care il vom pune intr-o folie alimentara si il vom pastra 1 ora la frigider unde se va intari un pic.


Il scoatem de la frigider si presaram faina pe blatul de lucru. Intindem o foaie de aluat din care decupam fursecuri in forma dorita.


Pornim cuptorul.


Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam fursecurile si le coacem la foc mediu, aproximativ 10-12 minute.


Le scoatem din cuptor, le lasam la racit, apoi le ornam cu ciocolata sau presaram zahar pudra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri chitara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Micutza Luana 1

22.12.2014, 11:31

ce dragute sunt

anca_rm 1

22.12.2014, 14:54

Panacris 1

28.12.2014, 13:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata