Fursecuri colorate de iarna

de alice_ciobanu in Prajituri, 10 Dec 2012 | 2694 vizualizari

 

Fursecuri sfaramicioase pentru iernile friguroase... la gura sobei... o ciocolata calda..

 

INGREDIENTE

  •  300 gr faina
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • un varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri colorate de iarna:

Intr-un bol mixeaza untul moale cu zaharul pudra. Incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si sarea. Adauga apoi ouale batute, ca pentru omleta, cu zaharul vanilat. Framanta bine pana obtii un aluat elastic, nesfaramicios, numai bun de intins. Acopera-l si da-l la rece pentru 2 ore. Scoate-l de la rece si framanta-l putin pe planseta infainata. Intinde foaie grosuta si taie din ea diverse forme.... ciupercute, braduti, stelute, inimioare etc.


Aseaza-le intr-o tava pe o hartie de copt si coace-le la foc potrivit cateva minutele.


Lasa-le la racit si apoi inmoaie-le in ciocolata topita, presara bilute colorate sau fulgi de nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri colorate de iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

11.12.2012, 09:41

Foarte frumoase fursecurile tale

deyutzky 1

11.12.2012, 13:14

Alexandra Elena 1

11.12.2012, 21:57

imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu Nutella