Briose cu fulgi de ovaz

de cec in Prajituri, 21 Iul 2011 | 3451 vizualizari

 

Fiindca copiii cereau ceva dulce si avand niste fulgi de ovaz in casa din care as fi facut ceva am amestecat cateva ingrediente pt a vedea ce iese (nefiind sigura de ce va iesi am incercat o cantitate mai mica)

 

INGREDIENTE

  • 1ou+1 galbenus 
  • 1 pahar zahar 
  • 1/2 pahar ulei 
  • 1 pahar lapte prins 
  • 2 pahare ovaz 
  • 2 pahare faina 
  • 1 pahar cocos
  • 1 lingurita praf copt 
  • 1 praf sare 
  • 1 lingura amoniu stins in otet 
  • fructe uscate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ovaz:

Am amestecat ingredientele uscate. Am batut ouale cu zaharul, am adaugat uleiul, apoi laptele si peste aceasta compozitie am turnat ingredientele uscate si am amestecat bine . Am pus cate o lingura in tava speciala pt briose si am dat la cuptor la foc potrivit. Cand au fost gata le-am pudrat cu zahar amestecat cu cacao

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ionela2682 1

21.07.2011, 14:40

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:06

cec 1

04.08.2011, 17:53

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere si glazurate cu ciocolata