Briose cu fulgi de ovaz

de cec in Prajituri, 21 Iul 2011 | 2885 vizualizari

 

Fiindca copiii cereau ceva dulce si avand niste fulgi de ovaz in casa din care as fi facut ceva am amestecat cateva ingrediente pt a vedea ce iese (nefiind sigura de ce va iesi am incercat o cantitate mai mica)

 

INGREDIENTE

  • 1ou+1 galbenus 
  • 1 pahar zahar 
  • 1/2 pahar ulei 
  • 1 pahar lapte prins 
  • 2 pahare ovaz 
  • 2 pahare faina 
  • 1 pahar cocos
  • 1 lingurita praf copt 
  • 1 praf sare 
  • 1 lingura amoniu stins in otet 
  • fructe uscate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ovaz:

Am amestecat ingredientele uscate. Am batut ouale cu zaharul, am adaugat uleiul, apoi laptele si peste aceasta compozitie am turnat ingredientele uscate si am amestecat bine . Am pus cate o lingura in tava speciala pt briose si am dat la cuptor la foc potrivit. Cand au fost gata le-am pudrat cu zahar amestecat cu cacao

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ionela2682 1

21.07.2011, 14:40

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:06

cec 1

04.08.2011, 17:53

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Briose cu finetti si cocos