Fursecuri cu arahide si cacao

de -Miti- in Prajituri, 21 Dec 2010 | 4041 vizualizari

 

Si pe acestea le-am incercat pentru prima oara Craciunul trecut si de atunci le tot fac.Le-am incercat si cu nuci,si cu alune,si cu seminte de susan si mi-au placut toate.Cele mai bune parca au fost cele cu arahide,iar cele cu susan erau ceva ce nu mai mancasem pana atunci.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt sau margarina
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana arahide,sfaramate in robot
  • inca 1 cana de arahide sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de arahide se pot folosi seminte de susan,nuci,migdale
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu arahide si cacao:

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.

Se adauga faina,cacao si apoi arahidele.

Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de arahide.

Pune-le in tava si turteste-le putin.

Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.

Se lasa sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu arahide si cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

kamy 1

22.12.2010, 00:37

5f

Cris2711 1

27.12.2010, 21:48

Mitinita

adry88 1

10.05.2011, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede