Fursecuri cu arahide si cacao

de -Miti- in Prajituri, 21 Dec 2010 | 4268 vizualizari

 

Si pe acestea le-am incercat pentru prima oara Craciunul trecut si de atunci le tot fac.Le-am incercat si cu nuci,si cu alune,si cu seminte de susan si mi-au placut toate.Cele mai bune parca au fost cele cu arahide,iar cele cu susan erau ceva ce nu mai mancasem pana atunci.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt sau margarina
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana arahide,sfaramate in robot
  • inca 1 cana de arahide sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de arahide se pot folosi seminte de susan,nuci,migdale
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu arahide si cacao:

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.

Se adauga faina,cacao si apoi arahidele.

Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de arahide.

Pune-le in tava si turteste-le putin.

Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.

Se lasa sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu arahide si cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

kamy 1

22.12.2010, 00:37

5f

Cris2711 1

27.12.2010, 21:48

Mitinita

adry88 1

10.05.2011, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Silviana