Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra

de Ina in Dulciuri, 14 Dec 2014 | 7886 vizualizari

 

Extrem de fine si fragede! :x
Reteta preluata de la Lily_Musat, careia-i multumesc! :-*

 

INGREDIENTE

  • 180g Rama mit Butter
  • 70g zahar pudra,
  • 1ou,
  • 300g faina,
  • un praf de sare,
  • esenta de portocala

Decor

  • 100 g ciocolata neagra
  • bomboane decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra:

Mixam margarina cu zaharul, apoi adaugam oul si treptat faina, esenta de portocale si sarea , omogenizand bine totul.


Cu compozitia rezultata umplem presa pentru fursecuri si spritam direct pe tava de copt, neunsa. ( eu folosesc hartie de copt ) .


Coacem fursecurile la cuptor, cca. 12 minute, la foc mediu ( depinde de cat de bine va coace cuptorul ).


Cand se racesc, inmuiem fursecurile pe jumatate, cu ciocolata neagra topita . Eu am presarat si bomboane de decor, apoi le-am tinut o ora la frigider, sa se intareasca ciocolata.


Se topesc in gura, de fragede ce sunt! :x

 

TIPS-URI

1

Din compozitia obtinuta ies 3 tavi obisnuite cu fursecuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Ina 1

19.12.2014, 23:01

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

DIANA B 1

29.03.2015, 10:02

Ce grozave sunt , sa rontai , pana-ti amortesc maxilarele

Prezentarea este de mare clasa
Pupici , Ina !

Ina 1

29.03.2015, 11:01

Diana )
De rontait se rontaie doar partea cu ciocolata, pentru ca fursecul e foarte fraged, se topeste in gura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Raffaello

ieri la 19:45

Pâine împletită, cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 14:15

Empanadas cu carne amestec si ciuperci

de Rocsi 9

ieri la 11:05

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu gem - de post