Fursecuri cu branza

de Miha in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 3075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • 200 g unt
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • gem de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu branza:

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine pufos. Se adauga branza si se mixeaza pana totul devine ca o crema. Faina se amestecata cu praful de copt si un praf de sare se toarna peste crema de unt cu branza si se framanta un aluat omogen, dar lipicios. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin jumatate de ora, pana se intareste.


Pe masa bine infainata se intinde aluatul intr-o foaie de 0.5 cm grosime. Cu forma de floricica se taie un numar par de fursecuri. La jumatate din ele vom decupa un cerc mic, pe centrul formei.


Pe formele intregi se pune cate o 1/2 de lingurita cu gem de capsuni, apoi se acopera cu forma decupata.


Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu timp de 15-20 minute, pana incep sa se aureasca.


Se lasa la racit pe un gratar, apoi se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

10.06.2010, 21:35

cat de bine iti iesi

nadina73 1

10.06.2010, 23:45

trebuie sa fie bune cu branza 5 furcu,o trec la favo

Laly 1

10.06.2010, 23:48

Ce frumoase sunt.Pun si eu 5 furculite,dar imi dai una te rog?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Prajiturica TEO